Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/01/198501/elleff.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752
036 - 19 91 00 info@elleff.se

Vid akuta problem

Akuta problem kan uppstå dag som natt. Som hyresgäst hos ELL-EFF Fastigheter har du tillgång till fastighetsjour och störningsjour. Den större delen av årets alla timmar utgör jourtid, därför är det viktigt för oss på ELL-EFF att våra hyresgäster har tillgång till professionell hjälp även då.

Fastighetsjour

Ocab-logotyp-2013-02 (1)

Ocab i Jönköping erhåller ELL-EFF Fastigheter med fastighetsjour vardagar kl. 16.00 – 07.00 samt helger kl.- 00 – 24. Ocab åtager sig att inom 2 timmar efter inkommit larm vara på plats och åtgärda felen. Exempel på fel kan vara, byta huvudsäkring, stoppa vattenläckor, låsöppning, och ta hand om skador på fastigheterna. Kontaktar ni Ocab för ärenden som inte är akuta kommer hyresvärden debitera hyresgästen för utryckningen.

Ocab nås på 036-18 44 90

Störningsjour

Avarn

Med störning menas något som en boende uppfattar som störande eller obehagligt t.ex. att grannen spelar hög musik eller att det finns obehöriga som sover i trapphuset.

Vid anmälan om t.ex. hög ljudnivå från lägenhet rycker normalt två väktare ut till platsen och gör diskret i trapphuset en opartisk bedömning om ljudnivån är störande eller ej. Bedömer väktarna att ljudnivån är för hög ringer man på och ber vänligen vederbörande att ta hänsyn till sina grannar.

Händer det att samma hyresgäst återkommer med störningar kommer fakturan ställas mot hyresgästen som stör, hyresgästen kommer även få en varning från hyresvärden.

 

AVARN Security nås på 010- 222 50 00