Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/01/198501/elleff.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752
036 - 19 91 00 info@elleff.se

Våra fastigheter

Centralt belägna fastigheter är inte bara en angelägenhet för ägare och hyresgäst. De är ett viktigt inslag i stadsbilden. Vi strävar efter att ha fastigheter i toppskick med mycket hög servicegrad gentemot våra hyresgäster.

Jönköping

Jönköping

ELL-EFF Fastigheter AB startade år 2000 som helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Jönköping. Dess förkortning ligger som grund för namnet ELL-EFF. Fastighetsbolaget är en aktiv del i koncernens kapitalförvaltning. Vi äger och förvaltar 6 fastigheter i centrala Jönköping. Våra fastigheter består av kommersiella lokaler och bostäder.

Se våra fastigheter i Jönköping

Värnamo

LänBo Fastigheter AB är ett gemensamhetsägt fastighetsbolag mellan ELL-EFF Fastigheter AB, dotterbolag till Länsförsäkringar Jönköping, och VärnaBo Fastigheter AB.

Genom ett tidigare gott samarbete så förstod VärnaBo Länsförsäkringars behov av nya kontorslokaler i Värnamo. Så föddes idén om att bygga en central bostads- och kontorsfastighet. Då efterfrågan på centrala lägenheter i Värnamo är stor, t ex i Pelikanenfastigheten, föddes tanken om att hitta en byggbar tomt centralt. Naturligt föll blickarna på Hornbrinksfastigheten.

 Se våran fastighet i Värnamo